måndag 29 april 2013

UtslagenMin orkidé har slagit ut. 


Kram Veronica

Helgen

Min helg har varit lugn. 
Fredagskvällen blev mysig med hela familjen samlad. Dottern ville göra maten så det blev 
Duscess, helstekt fläskytterfile och en grönsallad till. Riktigt smarrigt var det.Lördagen jobbade jag och resten av kvällen kollade vi på film och hängde i soffan.

Igår så var min moster här och fikade.  Vi pratade om mycket så flera timmar gick i snabb takt. Mycket trevligt.
På eftermiddagen åt vi på restaurang. Skönt att slippa komma på vad vi ska äta och framförallt skönt att slippa laga den. 
Sen på kvällen kollade vi på Maria Wern. Den var bra och sevärd.


Kram Veronica

torsdag 25 april 2013

Längsta veckan på länge...

Denna veckan har varit så lååång. 
Har legat tillgänglig för arbete men inte fått någon förfrågan, och utan jobb så blir dagarna långa..
På lördag ska jag i alla fall jobba och det ser jag fram emot.

Har försökt att få dagarna att gå med promenader, lunch med vän, besök hos föräldrarna mm


 
I eftermiddag när jag vattnade mina blommor så hittade jag sju blomknoppar på en av mina orkidéer. Skoj att den blommar om för tredje gången sen den flyttade in hos mig. Föregående orkidéer har inte haft lika stor tur i mitt hem...

Ha en bra kväll.

Kram Veronica

<3

måndag 22 april 2013

Vårfint.

Precis hemkommen från en lång, skön promenad. 
Har inte gått på hela helgen så kände att det var dags..

Min helg har varit väldigt lugn, inte gjort mer än nödvändigt. 
På lördagen var dottern och jag och övningskörde, shoppade och bara hade en trevlig dag tillsammans. 
På kvällen kom min käre bror och gjorde mig sällskap framför tv och helgens GP-speedway. Blev inte sängdags förrän långt framåt natten...

Söndagen var också lugn. Sonen tyckte det var dags att plocka fram våra utemöbler. Så när han började med det så kom även min energi smygandes...tillsammans hjälptes vi åt att få det fint på våra uteplatser.

Detta är på vår framsida, krukan av betong har jag gjutit själv. Ska snart i andra blommor men än så får påskliljorna vara kvar. Det lilla hjärtat är också egentillverkning. Med lite decoupage på så livade det upp det gråa lite. 
Nu tror jag att det är dags för en kopp kaffe. 

Ha en bra dag. 

Kram Veronica

<3

fredag 19 april 2013

Fredag :)

Sitter och dricker en kopp kaffe i lugn och ro, ska strax ge mig iväg för att jobba några timmar. 

Blev ingen lång promenad igår då det regnade och blåste om vartannat så det var skönast att vara inomhus. Men en liten rastning av hunden blev det dock i ett naturskönt område inte långt härifrån. 

Det är en gammal slottsruin som ligger så fint vid vattnet. Så där passade vi på att gå och strosa lite innan det började blåsa allt för mycket. 

Ha en bra dag. 

Kram Veronica

<3
torsdag 18 april 2013

Ledig...

Ledig från hemtjänsten, men idag är mötenas dag. Nu på förmiddagen så ska jag på möte i sonens skola. Sonen är 15 år och tycker inte att skolan är det roligaste man kan göra på dagarna. Men de senaste veckorna så har han visat en förändring till det bättre så hoppas verkligen det håller i sig..


Sen blir det lite ledigt mitt på dagen.
Sen ikväll så är det konfirmandmöte. Sonen ska konfirmeras i maj och vi föräldrar är inbjudna till ett möte där vi ska diskutera konfirmationens innehåll. 

För övrigt så finns inga andra planer för denna dagen men om vädret tillåter (regnar just nu) så blir det nog en promenad och kanske övningskörning med dottern. och blir vädret dåligt hela dagen så finns det alltid att göra här i hemmet, det där vanliga tråkiga göromålen såsom disk, tvätt, laga mat mm. 

Nu i skrivandets stund så har det slutat regna här och solen är nästan på väg igenom det tjocka molntäcket. Så förhoppningen finns att det blir bra väder idag också. 

Kram Veronica

<3

tisdag 16 april 2013

Äntligen.


Har efter flera dagars promenader äntligen hittat runt den rundan jag tänkt mig . Rundan blev 6,3 km lång och tog lite över en timme. Så skönt var det. Höll mig torr om fötterna också även att en del av rundan var i blöt terräng...Har efter promenaden inte gjort någonting, bara värmt soffan.

Kram Veronica

<3


söndag 14 april 2013

Härlig söndag.

Gårdagen blev mycket lyckad med god paj och trevligt kalas. Här är min kära mor tillsammans med minsta barnbarnet Elin :)


Även min son Robin passade på att ha en egen stund med Elin :)


Dagen idag började tidigt med frukost, sen tog jag en lång promenad i det vackra vädret. Promenaden blev närmare 8 km. Skulle utforska lite ny terräng att gå i men för det första så hittade jag inte, och sen klev jag ner mig riktigt ordentligt också så dottern fick komma till undsättning med torra skor och strumpor. Så att gå den rundan får jag göra när terrängen torkat till...
Eftermiddagen tillbringade jag i en lekpark tillsammans med dotter, bror, syster med pojkvän och förstås så var Elin med också. Även systers pojkvän Calle passade på att klättra lite..


Syster och jag satt mest i solen och pratade med varsin kaffemugg i handen. 
                                       

 Dottern som somnade sent i natt passade på att sova en liten stund. 


Har haft en riktig trevlig dag med nära och kära.

Ha en bra kväll.

Kram Veronica

<3lördag 13 april 2013

Kalasdag.

Idag fyller min kära mor år, så i eftermiddag blir det kalas :) 


Har gått en promenad idag på förmiddagen. Vädret är sådär idag. Ingen sol men i alla fall uppehåll...igår snöade / regnade det mest hela dagen. 
Ska strax sätta igång med paj som jag ska ha med mig på kalaset. 
 Hoppas er dag är bra.

Kram Veronica

<3

tisdag 9 april 2013

Min dag.

Igår fyllde jag år. På morgonen blev jag uppvaktad med paket, blommor och frukost på sängen. Fick en fotoram, parfym och fina blommor. 


Idag har jag varit ledig och då passade jag på att göra några ärende som jag skjutit på länge. Men nu är de gjorda och det känns skönt. Passade även på att luncha med en vän. Blev Sushi som det blir de flesta gånger när hon och jag ska luncha :) 

Även lite bokföring har blivit gjort i eftermiddag. Nu blir det lugnt en liten stund och sen är det utvecklingssamtal med min dotter. 

Ha en bra eftermiddag och kväll. 

Kram Veronica

<3

onsdag 3 april 2013

Vårtecken..

Både igår och idag har varit underbart soliga härliga dagar. Nu äntligen anar man att våren är på väg att övervinna vinterns hårda grepp. 


Ha en bra kväll. 

Kram Veronica

<3
måndag 1 april 2013

Min påsk.

Då är snart påsken över för detta året.

Påskafton så åkte vi iväg till Jönköping och årets bilmässa på Elmia. Fanns många fina bilar och massvis med folk också förstås. På kvällen trodde jag att det skulle bli en lugn hemmakväll med min sambo men han hade andra planer för kvällen så blev sittandes ensam hemma. Senare på kvällen fick jag agera chaufför också så kvällen övergick i natt och natten övergick i tidig morgon innan jag var hemma igen. Då var sängen efterlängtad må ni tro!!

Igår gjorde jag inte mycket. Vi var bjudna till mina föräldrar på påskmiddag på eftermiddagen. Så god mat hade de ordnat med och tillsammans med syskon och familj så hade vi en riktigt trevlig eftermiddag. Kvällen blev soffhäng och film. Gick till sängs tidigt för att sova in de förlorade timmarna från natten innan. 

Idag har också varit en lugn dag. Har varit barnvakt åt lilla Elin som jag är faster till. Jag och Elin tog en promenad på 4 km i det vackra vädret.


Naturligtvis med ett stopp i lekparken. 

Lite vila behövs också..


Innan vattenpölen får ett besök..


På hemvägen ville Elin gå själv en bit..


Tillsammans hade vi ett par riktigt trevliga timmar ute ihop. 

Ska försöka hålla mig vaken en stund till så jag kan se säsongsavslutningen på Dicte. Sen måste jag försöka få några timmars sömn för i morgon är det jobbdags igen.

Ha en bra kväll. 

Kram Veronica

<3