fredag 23 augusti 2013

Ett tag sen...

Dagarna går och blir till veckor...Såg nu att det är flera veckor sen jag skrev här men nu kommer ett inlägg i alla fall. 

Har varit ledig igår och idag och faktiskt fått en hel del gjort. Rensat ett rum som mest används som avlastningsrum. Varit på soptippen med ett lass med gammalt bråte, gamla kläder mm. Har rensat ur kläder som kommer att finnas till försäljning i morgon på loppis i Vetlanda centrum. Kommer inte själv stå utan det blir dottern med vän som kommer stå.
Hoppas på bra försäljning...

Nu sitter jag och tittar på premiären av Fångarna På Fortet. Är väl inget favoritprogram men i brist på annat så blir det så..

Ha en bra kväll.

Kram Veronica

<3fredag 2 augusti 2013

Snabbdopp.

Idag har solen visat sig från sin bästa sida hela dagen. Himlen har varit härligt klarblå hela dagen. Min dag har jag mest tillbringat på altanen. Men en sväng till sjön blev det i alla fall.
Sonen ville ta ett dopp så då var jag snäll och körde honom dit. Själv stannade jag på land och tog lite fina bilder.Ha det gott i värmen.

Kram Veronica

torsdag 1 augusti 2013

Citronsaft.

Blev sugen på att göra citronsaft. Bäst att sätta igång på direkten innan lusten går över.

Recept:
2 kg strösocker
40 g citronsyra
2 l kokande vatten
2 citroner.


Blanda socker och citronsyra. Häll det kokande vattnet över och rör om till sockret löst sig. Skiva citronerna och lägg i dem. Låt stå i 24 timmar. Sila bort citronerna och häll upp på flaska. Klart!
Gott och svalkande i värmen.

Ha det bra.

Kram Veronica