torsdag 18 april 2013

Ledig...

Ledig från hemtjänsten, men idag är mötenas dag. Nu på förmiddagen så ska jag på möte i sonens skola. Sonen är 15 år och tycker inte att skolan är det roligaste man kan göra på dagarna. Men de senaste veckorna så har han visat en förändring till det bättre så hoppas verkligen det håller i sig..


Sen blir det lite ledigt mitt på dagen.
Sen ikväll så är det konfirmandmöte. Sonen ska konfirmeras i maj och vi föräldrar är inbjudna till ett möte där vi ska diskutera konfirmationens innehåll. 

För övrigt så finns inga andra planer för denna dagen men om vädret tillåter (regnar just nu) så blir det nog en promenad och kanske övningskörning med dottern. och blir vädret dåligt hela dagen så finns det alltid att göra här i hemmet, det där vanliga tråkiga göromålen såsom disk, tvätt, laga mat mm. 

Nu i skrivandets stund så har det slutat regna här och solen är nästan på väg igenom det tjocka molntäcket. Så förhoppningen finns att det blir bra väder idag också. 

Kram Veronica

<3

1 kommentar:

  1. Hoppas sonen orkar hitta inspirationen att göra klart skolan. Det är inte lätt för skoltrötta ungdomar. Det räcker ju inte med grundskola och gymnasium utan gärna en högskoleutbildning också. Jag hade aldrig orkat läsa så länge i den åldern.
    Skönt med en dag som inte är fulltecknad.

    Ha det gott

    Kram Karin

    SvaraRadera

Vore trevligt om du skrev en kommentar innan du lämnar sidan. Kram.